Bok presentasjon av boken  "Dråper av mitt blod"

Bok presentasjon av boken "Dråper av mitt blod"

Kunstneren og forfatteren Elise Embla Scheele vil holde presentasjon av sin debutbok hos Samisk Hus i Oslo, onsdag 7. november klokka 17. Arrangementet er åpent for alle og det blir enkel servering. Scheele vil presentere sitt forfatterskap og fremføre utvalgte tekster fra boka «Dråper av mitt blod». Det vil også bli anledning for publikum til å  kjøpe et signert eksemplar av boken.
Velkommen!

BOKOMTALE AV «DRÅPER AV MITT BLOD»:
Blod er lidenskap, røtter, liv og erfaringer. Alt dette finnes i diktsamlingen «Dråper av mitt blod», hvor hvert dikt utgjør en dråpe. Bokas temaer spenner vidt og det trekkes en linje fra det personlige til det eksistensielle, fra krass samfunnskritikk til drømmesyn og mytiske visjoner, til det hele når et punkt hvor naturens krefter flettes sammen med sinnets. I dette mytepoetiske landskapet vil du kunne støte på forfedre, gudinner, volver og vampyrer, alt mens villaksen og reinflokkene fortsetter sine eldgamle vandringsveier i et miljø som settes under stadig større press. Kan en forløsende sammensmeltning mellom natur og ånd, myter og erfaringer, fortid og nåtid bli nøkkelen til å gjenfinne og gjenskape balanse?

OM FORFATTEREN:
Elise Embla Scheele (født 19.09.1991 i Fredrikstad) har en allsidig bakgrunn og har studert alt fra kunst og samisk håndverk til økologisk landbruk. Foruten forfatter er hun også billedkunstner. Diktene i hennes debutbok «Dråper av mitt blod» har kommet til over en lengre periode og speiler en reise, fra forfatteren flyttet hjemmefra og begynte å skrive som 16-åring til hun selv er etablert med familie i Karasjok - ti år senere.

For mer info, se forfatterens hjemmeside http://www.EliseEmbla.biz
og følg facebook-siden https://www.facebook.com/EliseEmbla

03.11.2018 17.43