Kontakt informasjon

Prosjektleder helsetreff:
 

Kommende helsetreff

(link til Facebook)

13.06.19 Helsetreff

31.01.2019 Helsetreff: helsenorge.no

22.11.18 Helsetreff: Diabetes

Nyheter

 • Prosjektet Samiske Helsetreff avsluttes 31.08.2019

  På grunn av manglende finansiering legges prosjektet Samiske Helsetreff ned fra og med 31. august 2019. Prosjektet kan eventuelt starte opp igjen hvis finansiering ordnes, men dette er foreløpig uavklart. Ved spørsmål eller ønske om mer informasjon, ta kontakt med Samisk Hus på e-post post@samiskhus.no eller direkt med styreleder på Samisk Hus, Per Olav Nymo, på tel. 91389940

  Jeg vil passe på å takke alle deltakere som noen gang besøkt Samisk Helsetreff, alle samarbeidsparter vi hatt, alle foredragsholdere som lært oss så mye om forskjellige tema, og alle andre jag møtt under min tid som prosjektleder for Samiske Helsetreff. Det har vært et privilegium og en glede å få jobbe med og for Oslos eldre samer!
  / Inger Persson, prosjektleder

 • Forespørsel om deltakelse i forskningsprosjekt

  Kristin Häikiö, som besøkte oss på Helsetreff november 2017 og holdt foredrag om pårørende til demente, gjennomfører nå en spørreundersøkelse om temaet pårørende til personer med hugkommelsesvikt eller demens.  Ved å dele dine erfaringer kan du bidra til bedre forståelse av hvordan det er å være pårørende til eldre personer med demens og hvordan dette kan bli bedre i fremtiden.

  Les mer…
 • 13.12.2018 Helsetreff: Hjelpemidler

  Hjelpemiddellagret—informasjon om hva og hvordan man kan låne hjelpemidler.
  Tove Skillingstad fra Hjelpemiddellagret kommer og informerer om hva man kan få hjelp med hos dem, hva man kan låne, hvordan man gjør det etc.

  Matservering til 80 kr/pers.

 • Helse- og omsorgstjenester til samiske eldre – hva kan kulturforståelse bety i vårt daglige arbeid?

  Invitasjon til fagdag 29.11 kl 11.30-15.00

  Målgrupper for fagdagen er seniorveiledere, ansatte på seniorsenter og i lavterskeltilbud, dagsenter, hjemmetjenesten, helsehus og langtidshjem i Oslo. Ansatte utenbys kan også delta, med forbehold om plass.

  Pris: Gratis for ansatte i Oslo. 
  For ansatte og andre interesserte utenbys fra er prisen kr 200 pr. person.

  Sted: Samisk Hus Oslo, Dronningens gate 8b

  Les mer…
 • 18.10.2018 Helsetreff: Det er mye mellom himmel og jord – læsing som ressurs på mange nivå

  18.10.2018 Helsetreff: Det er mye mellom himmel og jord – læsing som ressurs på mange nivå

  Anette Langås Larsen, Universitetet i Tromsø, holder foredrag basert på sitt doktorgradsarbeide «Kartlegging av erfaringer og bruk av tradisjonell helbredelse i to kommuner i Nord-Norge: en undersøkelse blant helsepersonell, brukere og tradisjonelle helbredere i to samisk- norske kommuner.»

  Les mer…

Flere nyheter